|
قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی | مشاوره و پشتیبانی : 09139552810 شماره حساب ها پرداخت وجه بیعانه |
به منظور معرفی یکی از صنایع پر سود می توان به صنعت جوجه کشی اشاره داشت که به علت افزایش تقاضای مرغ و تخم مرغ در بازار، اخیرا افراد زیادی به فعالیت در این صنعت مشغول شده اند. از این رو مقاله ای تحت عنوان آموزش جوجه کشی مرغ جامع از ایده تا عمل با کسب درآمد و شغل به منظور آشنایی افراد تازه کار با این حرفه پرداخته ایم.
اخیرا پرورش مرغ گوشتی یا تخم گذار به علت تامین پروتئین مورد نیاز بازار در بین مرغداران و پرورش دهندگان بسیار پر رونق گشته، از این رو افراد بسیاری مشغول به فعالیت در این زمینه شده اند که به علت عدم برخورداری از تجربه کافی ممکن است در شروع کار با شکست و یا زیان مواجه گردند. توصیه ما به این دسته از افراد مطالعه این نوشتار به صورت کامل است که به واسطه آن خواهید توانست از روش جوجه کشی مرغ به روش سنتی و طبیعی یا مصنوعی نیز مطلع و آگاهی یابید. به علاوه در ادامه این مطلب می توانید با انواع ملزومات لازم برای جوجه کشی از تخم نطفه دار مرغ از جمله تشخیص و تهیه تخم نطفه دار با کیفیت، ویژگی های دستگاه جوجه کشی مناسب و در پایان با نحوه آماده سازی مکان جوجه ها و نحوه تغذیه آن ها نیز آشنایی پیدا نمایید.
روش جوجه کشی مرغ در خانه از روش هایی است که اصولا روستاییان جهت تامین احتیاجات خانواده خود بدان می پردازند که مسلما هدف آن ها کسب سودآوری بالا نخواهد بود. در این روش از پرنده مادر برای فرآیند جوجه کشی به صورت طبیعی استفاده می شود که انسان نمی تواند دخالتی در آن داشته باشد چون خود پرنده به صورت غریزی تمامی مراحل و شرایط را برای یک جوجه آوری خوب و با کیفیت فراهم می نماید. تنها دخالتی که انسان می تواند در این روش داشته باشد، فراهم نمودن یک مکان گرم و نرم و بی سروصدا برای خوابیدن مرغ روی تخم ها می باشد، چرا که مرغ برای جوجه آوری مناسب به مکانی تاریک و آرام و بدون استرس نیاز دارد. تامین آب و غذای کافی برای مرغ مادر به منظور جلوگیری از بلند شدن آن از روی تخم ها از وظایف ما خواهد بود، چرا که نتیجه مطلوب زمانی حاصل خواهد شد که مرغ مادر به مدت زمان 21 روز به طور پیوسته روی تخم ها بخوابد.
در روش جوجه کشی طبیعی مرغ مادر با به حد نصاب رسیدن تخم ها یعنی حداقل 10 تا 12 عدد، روی آن ها می خوابد و به محض خوابیدن نیز تخم گذاری آن متوقف شده، چرا که در این مواقع هورمون ترشح شده از مرغ سبب جلوگیری از تخم گذاری او می شود و با ایجاد صدای خاص از خود حس مادری خود را ابراز می نماید، در چنین شرایطی اصطلاحا عنوان مرغ کرچ را برای آن به کار می برند. پس از حصول نتیجه مرغ مادر خود به نگهداری و تغذیه جوجه ها خواهد پرداخت، اما محافظت از جوجه ها در برابر بیماری و سرما نیازمند مکانی گرم خواهد بود که بهتر است مرغدار از قبل به فکر آن بوده باشد. تامین غذای مناسب و کافی نیز در رشد مطلوب جوجه ها بی تاثیر نخواهد بود که بهتر است در اختیارشان قرار داده شود.
مسلم است که جوجه کشی مصنوعی جهت کسب درآمد و ایجاد شغل انجام می شود که پرورش دهندگان برای انجام این امر به یک دستگاه جوجه کشی مناسب و تخم نطفه دار با کیفیت نیاز خواهند داشت. در این روش همزمان امکان جوجه آوری از چنین هزار تخم نطفه دار وجود دارد که تمامی مراحل توسط دستگاه به صورت خودکار انجام خواهد شد و وظیفه کاربر تنها کنترل تمامی مراحل به منظور جلوگیری و رفع سریع خطاهای داده شده از سوی دستگاه در شرایط بحرانی به منظور افزایش میزان بهره وری خواهد بود. جهت جوجه کشی به وسیله دستگاه ملزوماتی چون تخم نطفه دار با کیفیت، دستگاه جوجه کشی مناسب و هوشمند، شرایط مناسب نگهداری از جوجه ها مانند لامپ مادر مصنوعی، بستر نرم، دانخوری و آبخوری و تغذیه مناسب جوجه ها باید توسط فرد پرورش دهنده فراهم شود. لازمه تامین و تهیه تخم های نطفه دار اطلاع از نکات زیر خواهد بود که بهتر است قبل از خرید مطالعه نمایید:
- مراجعه حضوری به محل پرورش و وجود یک خروس به ازای هر ۷ مرغ
- توجه به مدت زمان نگهداری تخم ها و مقایسه آن با تعداد مرغ های موجود
- اجتناب از خرید تخم های ترک خورده یا شکسته، تخم دایره ای شکل، دو زرده، تخم های خیلی کوچک یا خیلی بزرگ، دارای پوسته نرم، تخم های آلوده به خون، آلوده به فضولات و هر تخم مشکوک دیگری
- تست کردن تازگی تخم ها توسط قراردادن آن ها در داخل ظرف آب، چرا که تخم های تازه به علت برخورداری از چگالی بیش تر ته نشین شده و تخم های کهنه روی آب باقی خواهد ماند.
- دقت کردن به بزرگی جثه، سلامت و سرحالی و تغذیه مناسب آن ها
دستگاه جوجه کشی مرغ را نیز بهتر است با توجه میزان فضای موجود در ظرفیت مناسب تهیه و خریداری نمایید. یک دستگاه جوجه کشی مناسب باید از ویژگی هایی چون سنسورهای هوشمند و پیشرفته جهت تامین دما و رطوبت، چرخش تخم ها و تهویه مناسب بدون نیاز به دخالت کاربر برخوردار بوده و هم چنین دارای قابلیت هایی مثل اتصال به برق شهری به مدت ۲۱ روز به صورت مداوم و ۲۴ ساعته و سیستم ستر و هچر همزمان نیز به جهت بهره وری مطلوب برخوردار باشد.
مکان مناسب برای نگهداری جوجه ها به علت ضعیف بودن جثه آن ها جهت جلوگیری از بیمار شدنشان باید از موارد زیر برخوردار باشد:
- برخورداری از لامپ مادر مصنوعی جهت گرم نگه داشتن جوجه ها و رفع میکروب ها و عوامل ویروسی موجود
- مجهز به دما سنج دقیق جها برخورداری از دمای بین ۲۲ الی ۲۶ درجه سانتی گراد به منظور عدم سرماخوردگی و یا هیدراته شدن
- وجود آبخوری و دانخوری تمیز و مناسب به ازای هر 10 عدد جوجه
- کف سالن از خاک اره و یا پوشال نرم جهت عدم آسیب به پای جوجه ها و سهولت تمیز کردن فضولات پوشیده شده باشد.
- مکانی تمیز و بهداشتی و عاری از هر نوع عامل و موجود بیماری زا مانند موش، سوسک، مگس و غیره
- امکان ضدعفونی کردن و سم پاشی ماهانه سالن
- قراردهی آبخوری و دانخوری ها با فاصله از لامپ مادر مصنوعی جهت تجمع جوجه ها برای گرم شدن زیر آن
پس از بیرون آمدن جوجه ها از تخم، چیزی که بسیار حائز اهمیت است، در نظر گرفتن تغذیه مناسب برای جوجه های یک روزه تا یک هفته ای است. در 12 ساعت اول به دلیل تغذیه از کیسه زرده خود نیازی به غذا ندارند و تنها وجود مقداری آب ولرم و شکر جهت تقویت آن ها کافی خواهد بود. پس از آن نیز می توانید با در نظر گرفتن استارتر به عنوان غذای مخصوص جوجه ها در اولین روزهای به دنیا آمدنشان آن ها را تغذیه نمایید. استارتر شامل مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن جوجه در روزهای ابتدایی تا دو هفتگی است که توسط آن باید تغذیه شوند. هم چنین تقویت آن ها با استفاده از مولتی ویتامین های محلول در آب چند بار در هفته الزامی است. پس از گذشت این یک هفته تغذیه جیره آن ها با جیره مخصوص جوجه های بالغ مناسب خواهد بود. آرام بودن و دور از استرس بودن مکان به دنیا آمدن آن ها از دیگر نکات الزامی است که توسط کاربر باید مهیا گردد. به صورت کلی فرآیند و مراحل جوجه کشی از تخم نطفه دار مرغ با نژاد مرندی، لگهورن، قهوه ای، فرانسوی توسط دستگاه جوجه کشی در طی مراحل زیر انجام خواهد شد:
- خرید دستگاه جوجه کشی مناسب
- تهیه تخم نطفه دار
- ضد عفونی کردن تخم ها
- قرار دادن تخم ها درون دستگاه جوجه کشی
- نطفه سنجی تخم ها
- انتقال از ستر به هچر
- در آوردن جوجه ها از دستگاه جوجه کشی
- تغذیه و مراقبت از جوجه ها
- فروش جوجه ها
|
فروشگاه تخصصی تجهیزات دام و طیور : بررسی ، انتخاب و خرید آنلاین تجهیزات و لوازم دام و طیور
فروشگاه اینترنتی دام و طیور فعالیت خود را در سال 1390 به صورت اینترنتی با هدف حذف واسطه های فروش تجهیزات و لوازم دام و طیور و فروش مستقیم از کارخانه با کیفیت بالا و قیمت بسیار مناسب با ضمانتنامه و گارانتی معتبر و ارسال به سراسر کشور آغاز نموده و همواره سعی خواهد نمود جدیدترین و بهترین محصولات و تجهیزات حوزه دام طیور را به صورت مستقیم عرضه نماید.
تجهیزات و لوازم مرغداری ، تجهیزات و لوزام بوقلمون ، تجهیزات و لوازم کبک ، تجهیزات و لوازم شتر مرغ ، تجهیزات و لوازم کبوتر ، تجهیزات آبخوری مرغداری ، ظروف بسته بندی تحم مرغ ، تجهیزات دانخوری مرغداری ، دستگاه مرغداری ، دستکاه جوجه کشی ، رطوبت ساز مرغداری ، سبدهای جوجه کشی ، شانه های جوجه کشی ، ظروف بسته بندی تخم طیور ، قفس بلدرچین ، قفس کبک ، پرکن طیور ، تجهیزات دامداری ، تجهیزات و لوازم گاوداری ، تجهیزات و لوازم گوسفند داری ، تجهیزات و لوازم شتر داری ، تجهیزات و لوازم پرورش آبزیان ، تجهیزات و لوازم پرورش انواع ماهی گوشتی ، تجهیزات و لوازم پرورش انواع ماهی زینتی ، تجهیزات و لوازم زنبور داری ، ماشین آلات تولید خوراک دام و طیور ، مکمل دام و طیور ، تولید نهاده های دام و طیور ، کنسانتره دام و طیور ، غذای سگ و گربه ، غذای حیوانات خانگی ، غذای خرگوش ، غذای طوطی ، غذای مرغ عشق ، غذای کبک ، غذای بلدرچین ، تجهیزات کبک ، تجهیزات بلدرچین ، تجهیزات شترمرغ ، لوازم پرورش شتر ، تجهیزات دام و طیور خاص ، دستگاه جوجه کشی ، لوازم مرغداری ، آبخوری مرغ ، آبخوری جوجه ، دانخوری مرغ ، دانخوری جوجه ، مکمل دام و طیور ، کنسانتره دام و طیور ، دستگاه جوجه کشی ارزان ، دستگاه جوجه کشی دست دوم
مجموعه فروشگاهی دام و طیور همواره سعی خواهد نمود یکی از کاملترین فروشگاه های صنعت دام و طیور را به شما عرضه نماید.
» هفت روز هفته ، ۲۴ ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم.