فروشگاه تجهیزات دام و طیور قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی مشاوره و پشتیبانی : 09139552810

سبد خرید تجهیزات دام و طیور
0 مورد

برای جلوگیری از شیوع بیماری ها در سالن پرورش ( مرغداری ) چه باید کرد ؟

چگونه از بیمار شدن پرندگان جلوگیری کنیم ؟ راهکار های پیشگیری از بیماری و انتقال بیماری

مهم ترین عوامل برای پیشگیری از به وجود آمدن آلودگی داخل سالن پرورش پرندگان موارد زیر می باشد :

1. حتما روی کانال های ورودی هوا سالن پرورش از فیلتر های مخصوص استفاده نمایید :
دستگاه های ورودی هوا به داخل سالن پرورش با وارد کردن هوا از محیط اطراف سالن به داخل سالن ذرات ریز داخل هوا را نیز به داخل سالن وارد می کنند ، این ذرات می توانند شامل گرد و غبار ، عوامل بیماری زا ، عوامل حساسیت زا و ... باشند . برای جلوگیری از این واقعه بر روی کانال دستگاه ورودی هوا یک فیلتر بسیار ریز نصب می شود تا هوای سالم ، پاکیزه و تمیز وارد سالن پرورش شود . لازم به ذکر است شما باید به صورت دوره ای اقدام به تمیز نمودن این فیلتر ها نمایید تا از کاهش رسیدن هوا به سالن پرورش طیور جلوگیری شود .

2. بر روی در و پنجره ها از توری های بسیار ریز استفاده نمایید تا از داخل شدن حشرات موذی و آفات به داخل سالن پرورش جلوگیری کنید :
حشرات و آفت ها باعث بروز بیماری های زیادی در بین گله طیور خواهند شد جدا ازاین مسئله آن ها با تخمگذاری روی کف سالن پرورش ایجاد بیماری های زیادی برای پرندگان خواهند کرد . مسدود کردن ورودی های سالن به وسیله توری و همچنین ایجاد درب توری برای ورودی سالن و حتی یک راه روی قابل کنترل از بروز بیماری طیور به این روش جلوگیری می کند .

3. حتما برای ورود به سالن پرورش از کفش ، لباس ، دستکش ، کلاه مخصوص استفاده نمایید و هر چند وقت یک بار این تجهیزات را ضد عفونی کنید :
طیور در دوره پرورش حساسیت های بسیار زیادی به انواع بیماری های قارچی ، باکتریایی ، ویروسی و ... دارند و این خود به تنهایی دلیل لازم و کافی برای رعایت کامل نکات بهداشتی توسط فردی که اقدام به پرورش آن ها کرده را شامل می شود . استفاده از وسایل ضد عفونی شده و پاکیزه باعث کاهش بیماری و در نتیجه بالا رفتن سود پرورش می شود .

4. در هر مرحله کاری از یک روپوش استفاده نمایید :
هر دوره از پرورش پرندگان از شرایط از شرایط و نحوه نگهداری خاص خود برخوردار است بنابراین نیاز است از رو پوش مخصوص در هر دوره استفاده نمایید و حتی بهتر است فرد مذکور زیاد از محیط سالن پرورش خارج نشود .

5. پس از هر دوره پرورش سالن جوجه کشی ، سالن پرورش و ... را به درستی ضد عفونی نمایید :
جوجه های کوچک در روز های اولیه دارای حساسیت بسیار بالاتری نسبت به بیماری ها و عوامل بیماری زا دارند بنابراین بسیار لازم و ضروری است که پس از اتمام دوره پرورش کود تولید شده توسط طیور را از کف سالن پرورش خارج کرده و خود سالن را به درستی ضد عفونی نمایید . بهترین روش برای موفقیت در تولید رعایت بهداشت می باشد . زیرا با رعایت بهداشت موارد میکروبی و بیماری زا کم می شود و به دنبال آن مرگ و میر پایین آمده و گله سالم به حداگثر راندمان خود خواهد رسید که این خود باعث بالا رفتن سود می شود .

6. حوضچه حاوی محلول آب ، آهک و فرمالین را ابتدای درب ورودی قرار دهید :
کفش یکی از راه های انتقال بیماری از خارج سالن پرورش طیور به داخل آن است . برای جلوگیری از ورود بیماری ها از خارج سالن پرورش به داخل آن از محلول آب و آهک و فرمالین استفاده می شود ، این محلول را هر چند مدت یک بار به هم بزنید و به آن محلول فرمالین اضافه کنید .

7. حتما نظم و انضباط کاری را در هر دوره پرورش به خوبی رعایت کنید :
پرورش طیور یک کار بسیار حساس و سخت می باشد که تنظیم دما ، رطوبت ، تهویه و .. در آن بسیار اهمیت بالایی دارد که تولید کنندگان حرفه ای می دانند که این شرایط برای دوره های مختلف پرواری ، تخمگذاری و ... تأثیر بالایی دارد .

8. از بالا و پایین شدن دما و رطوبت و نحوه هوا دهی سالن پرورش جلوگیری کنید :
جلوگیری از نوسان دمایی نیز در أمر پرورش طیور بسیار حیاتی است حتما ملاحظه فرمایید که استفاده از دستگاه اتوماتیک تلفات را بسیار کاهش خواهد داد و در نتیجه سود خالص را افزایش می دهد .

9. حتما از وسایل استریل در سالن پرورش طیور استفاده کنید :
استفاده از تجهیزات استاندارد و استریل کمک بسزایی در یک پرورش موفق دارد و تا حد بسیار بالایی از ورود بیماری ها به داخل سالن جلوگیری خواهد کرد و در نتیجه آن باعث خواهد شد تا هیچ مشکلی نتواند جوجه ها را تهدید کند . رعایت بهداشت و نظافت سالن یکی از راه های خوب جهت مقابه با عوامل مزاحم است .

10. کود و مواد دفعی پرندگان را از محیط اطراف سالن پرورش دور کنید :
کود و مواد دفعی تولید شده توسط پرندگان باید پس از تخلیه از کف سالن به سرعت از محیط اطراف سالن دور شود . کپک ، قارچ و گاز تولید شده از این کود ها باعث بروز بیماری برای طیور خواهد شد و علاوه بر آن محل مناسبی برای رشد شپش ها و قارچ هاست که در صورت وجود شیوع آن ها در اطراف سالن افزایش می یابد و کم کم وارد سالن شده و مشکلات جدی در بر خواهند داشت .

11. سالن پرورش را با استفاده از بخار آب به خوبی ضد عفونی نمایید :
عمل پاستوریزه کردن سالن پرورش و ضد عفونی نمودن آن یکی از مهم ترین فعالیت ها پس پایان هر دوره پرورش است . دمای بالا 60 درجه باعث از بین رفتن اکثر عوامل میکروبی می شود و سالن پرورش را آماده یک دوره جدید می کند .

12. تجهیزات سالن پرورش را با استفاده از محلول پرمنگنات پتاسیم و فرمالین و پس از آن آب و آهک ضد عفونی نمایید :
آخرین مرحله ضد عفونی نمودن سالن محلول پرمنگنات پتاسیم بلاوه محلول فرمالین را روی کف سالن پرورش پاشیده می شود که مسبب تولید نوعی گاز در سالن خواهد شد که این گاز تمامی سالن را ضد عفونی می نماید که به این مرحله دود دهی سالن نیز اطلاق می شود .  این محلول باعث کشته شدن میکروب های احتمالی سالن خواهد شد و در نهایت نیز با استفاده از آب و آهک به عنوان نگهدارنده سالن برای برای یک دوره جدید آماده خواهد شد .

نـظـرات کاربران
دیگر مطالب کاربردی
•  ویژگی آبخوری دستی کله قندی
•  مزیت استفاده از غذای خشک سگ جونیور
•  خرید قفس بلدرچین با کیفیت
•  قیمت دان مرغ به چه چیز هایی بستگی دارد ؟
•  بهترین دان بلدرچین
ضمانت پرداخت دام و طیور
نماد اعتماد الکترونیکی دام و طیور

اطلاعات تماس فروشگاه دام و طیور

آدرس کارخانه : کاشان - میدان شهیدان زارع - کیلومتر 3 جاده قمصر - کوچه میلاد - میلاد 8
واحد مشاوره و سفارشات : 09139552810
,واحد پشتیبانی فنی : 03155448608
آدرس دفتر کاشان : کاشان - میدان شهید منتظری - بلوار خلیج فارس - نبش کوچه صدف یک - شرکت پرتو دانه سیمرغ
کد پستی : 8715669397
جهت پیگیری شکایات، انتقادات و پیشنهادات : 09131616534
صاحب امتیاز : احمد اکبری نیا
خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم
دستگاه جوجه کشی ارزان