|
قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی | مشاوره و پشتیبانی : 09139552810 شماره حساب ها پرداخت وجه بیعانه |
یکی از بزرگ ترین شرکت های تولید کننده انواع دستگاه های جوجه کشی که هم اکنون توانسته رضایت خیلی از مشتریان خود را به همراه داشته باشد شرکت دام و طیور می باشد . شرکت دام و طیور دستگاه های جوجه کشی خود را با استفاده از درجه یک ترین قطعات تولید کرده است که راندمان کار شما را به شدت افزایش می دهند .
هدف اصلی و مهم برای پرورش طیور مختلف و همچنین خواباندن تخم مرغ های قابل جوجه کشی ، در واقع تولید جوجه های سالم از تخم های موجود می باشد که بسیاری از افراد به دلیل نداشتن تجارب کافی دستیابی به این هدف برایشان به ندرت اتفاق می افتد . در واقع پیش بینی هایی که انجام می دهند نشان دهنده طریقه کار می باشد که انتظار می رود در میان 100 تخم مرغ خوابانده شده در دستگاه جوجه کشی حداقل بین 85 تا 95 جوجه سالم بدست بیاید و برای انجام شدن این امر دلایل زیادی دخیل هستند که برخی از آن ها عبارت اند از : سن گله تخمگذار ، شرایط نگهداری و همچنین ذخیره تخم که روند کار را نمی توانید به واضحی پیش بینی کنید چرا که ممکن است خلاف تصور شما پیش رود و تعداد جوجه آوری به شدت کاهش می یابد . در چنین مواقعی شما به اهمیت اقتصادی و هزینه هایی که ممکن است برای شما پیش بیاید فکر کنید و هر چه سریع تر به دنبال راه حل های موجود برای آن باشید . کارشناسان معمولا کاهش میزان جوجه آوری را به دلیل عمده تقسیم بندی کرده اند که شامل موارد زیر می باشد :
1- عدم باوربودن تخم و عدم فقدان نطفه زنده در داخل تخم
2- مرگ نطفه از زمان تخم گذاری تا زمانی که تخم مرغ ها را در درون دستگاه جوجه کشی می خوابانند .
3- عدم رشد کافی و مناسب جنین و همچنین تلفات که بین زمان خواباندن تا زمان خروج جوجه از تخم مرغ که هر کدام از این موارد تاثیرات فراوانی را در کاهش جوجه آوری ایفا می کنند .
عوامل موثر در کاهش جوجه آوری
در جوجه کشی هایی که تجاری هستند بیشتر تخم مرغ ها تنها در روزه های هجدهم یا نوزدهم بعد از خواباندن در دستگاه به وسیله کندلینگ مورد آزمایش واقع می شود و این بدان معناست که ممکن است در زمان بروز اشتباه و مشاهده علائم آن یک فاصله زمانی ایجاد شود بنابراین ثبت و نگهداری رکورد ها خوب و مناسب در مزارعی که به تولید جوجه سالم می پردازند این مسئله حیاتی و بسیار مهم است .
عوامل مسببه در تولید تخم مرغهای بی نطفه :
یکی از ضرر هایی که ممکن است تخم های بی نطفه در درون دستگاه به سایر تخم های سالم و دارای نطفه ایجاد کنند بنابرای زمانی که درون دستگاه قرار می گیرند در زمان انجام نوربینی تخم هایی که نطفه ندارند به صورت کاملا واضح و روشن مشاهده می شوند و از دیگر تخم ها جدا می کنند . با تمام این موارد تخم مرغ ها به مدت 19- 18 روز در داخل دستگاه ستر ممکن است نارس باقی بمانند و ممکن است در صورتی که بیش از یک گله را تحت تاثیر قرار دهند و به عوامل متعددی طنین گردد بنابراین در این جا نظر یک متخصص و کارشناس بسیار مهم و حائز اهمیت است .
عومالی که ممکن است سبب عدم باروری حقیقی در سطح گله مادر باشد به شرح زیر می باشد :
1- سن گله مادر
2- نبودن تناسب بین مرغ و خروس
3-ضعیف بودن پرندگان مخصوصا پرندگان نر در گله
4- سوتغذیه داشتن
5- پایین بودن سطح بهداشت در گله مادر
6-سو مدیریت به عنوان مثال کمبود و نبود دانخوری و آبخوری ها به میزان لازم و کافی ، تراکم بیش از اندازه پرندگان ، نوردهی نامناسب و همچنین وجود استرس
در ادامه می خواهیم به توضیح هر یک به صورت جداگانه بپردازیم .
1-سن گله مادر :
پرندگانی که بسیار جوان هستند اگرچه صفات و ویژگی های زیادی مرتبط با بلوغ از خود نشان می دهند اما در واقع این مرغ ها توانایی جفت گیری به دفعات کافی را ندارند بنابراین جفت گیری موفقیت آمیز نخواهد بود حتی اگر این جفت گیری ها به صورت مطلوب انجام شود به دلیل این که پرندگان نر قادر به تولید اسپرم کافی نمی باشند تخم مرغ هایی که به وجود می آید بدون نطفه خواهند بود و همچنین باروری با افزایش سن پرندگان نیز کاهش می یابد و در واقع رابطه غیر مستقیمی دارد . با گذشت زمان تعداد دفعات جفتگیری و اسپرم ها ی تولید شده در هر بار جفت گیری به شدت کاهش می یابد و همچنین زمانی که پرندگان ماده زیبایی های ظاهری خود را از دست می دهند پرندگان نر تمایل کمتری برای جفتگیری دارند و با افزایش سن پرندگان ، پرندگان معمولا از تورم مفاصل رنج می برند و این امر سبب جفتگیری در آن ها می شود .
2-نامناسب بودن نسبت پرندگان نر به ماده :
افزایش و کاهش تعداد خروس می تواند سبب بالا رفتن تخم مرغ های بی نطفه گردد و در صورتی که تعداد خروس ها بیش از اندازه مورد نیاز باشد سبب اختلالات روانی در پرندگان می شود و اینبه دلیل وجود سلسله مراتب های اجتماعی موجود در بین سطح گله می باشد که به صورت هرمی از بالا به پایین رابطه مغلوبی را در بین خروس ها نشان می دهد و خروس هایی که در انتهای این هرم قرار دارند معمولا توسط دیگر خروس هایی که از قدرت بالاتری برخوردار هستند رانده می شوند و به آن ها اجازه جفتگیری نمی دهند بنابراین اگر می خواهید فرآیند جفتگیری موفقیت آمیزی داشته باشید بهتر است تا این گونه خروس ها را از سایر خروس ها جدا کرده و مرغ های دیگری را به آن ها اختصاص دهید و به این نکته نیز توجه داشته باشید که بدون تردید وجود تعداد کمی از خروس در میان گله به این معناست که تمامی مرغ های موجود موفق به جفت گیری نخواهند شد .
3- وجود پرندگان ضعیف در گله :
به نوعی می توان گفت که عمده ترین و رایج ترین علل عدم باروری در این مورد یافت می شود و این امر می تواند ناشی از وجود انگل های داخلی مانند نماتودها و کرم سنگدان باشد که این کرم ها سبب شده است تا پرندگانی که در گله وجود دارند ضعیف شوند و از آن جایی که این انگل ها غذای موجود در بدن پرنده را جذب می کنند از این رو پرنده دچار کمبود ویتامین و سایر مواد مغذی می شود . این انگل ها شامل : کک ها ، شپش ها و ....... می شود که به نوعی از عوامل تحریک پرندگان به حساب می آیند و همچنین سبب از دست دادن خون و ایجاد کم خونی نیز می گردد که صدمات وارده به پاها و یا بال های پرنده می شود که این عوامل در موفقیت آمیز بودن جفتگیری موثر است و تعداد جوجه آوری به میزان قابل توجهی کاهش می یابد .
4- سو تغذیه :
مواد غذایی که از نظر کمی و کیفیتی حتی به میزان کم می تواند تاثیر بسزایی بر روی باروری داشته باشد و هنگامی که کمبود مواد غذایی در حد ناچیز باشد یک مرغ می تواند در طول روز تخم مرغ های خورا تولید کند ولی یک خروس قادر نیست تا به میزان لازم اسپرم جهت بارور کردن مرغ تولید کند .
5- سطح پایین بهداشت در گله ای مادر :
این امر مسلم است که یک پرنده بیمار قادر به تولید مثل نخواهد بنابرای شما مرغداران عزیز اولین اقدامی که باید انجام دهید این است که مرغ های بیمار را از سایر مرغ ها جداکنید تا اگر بیماری واگیر داری داشتند به سایر مرغ ها سرایت نکند . در نگاه اول ممکن است پرندگان دارای شرایط اید آل بهداشتی و تولید مثلی باشند اما دچار بیماری های متداول در اماکنی که پرندگان در آن ها نگهداری می شوند باشند و این بیماری حتی برای سالیان متمادی ادامه پیدا کند که عفونت های موجود سبب کاهشض میزان جوجه آوری می شوند .
6- سو مدیریت :
اکثر پرندگان در اثر تغییراتی مانند مدت روشنایی روز برای شروع به تولید مثل تحریک می شوند و در این حالت تمام متابوسیم پرنده جهت گرفتن مواد مغذی ضروری برای تشکیل تخم مرغ یا اسپرم دچار تغییر می شوند و شرایط بدی مانند نوردهی پایین می تواند تاثیرات فراوانی را در این امر ایفا کند و همچنین وجود درجه حرارت زیاد تاثیر فراوانی بر روی میزان مصرف غدا و کاهش دفعات جفت گیری به طور مستقیم ایفا می کند . تراکم بیش از اندازه پرندگان می تواند مانع دسترسی سریع آزاد به آب و غذای آن ها گردد و در ضمن سبب کاهش فضای لازم برای جفت گیری موفقیت آمیز می شود بنابراین به این نکات ریز نیز دقت کنید .
7- مشکلات موجود قبل از خواباندن تخم مرغ ها در ماشینی جوجه کشی :
عدم بیرون آمدن جنین از تخم مرغ های نطفه دار سبب می شود تا مرگ و میر اولیه و زود رس جنین افزایش پیدا کند که غالبا در فاصله زمانی تخم گذاری تا هنگامی که تخم را در دستگاه می خوابانند این مشکل در ماشین رخ می دهد و هنگامی که خروج تخم مرغ ها ی نطفه دار دچار نقصان و کاهش می یابند یکی از موارد زیر دلیل این امر می باشد :
1- توارث
2- آلودگی باکتریایی و بهسازی نامناسب محیط
3- حمل و نقل نا مناسب که سبب صدمات مکانیکی حاصل از آن ها می شود .
4- نگهداری تخم مرغ ها در مدت زمان طولانی
5- شرایط نامساعد برای نگهداری تخم مرغ ها
6- خواباندن تخم مرغ هایی که بسیار بزرگ یا کوچک می باشند .
توارث :
برخی از پرندگان هستند که به صورت ژنیتیکی دچار نقص هستند که تحت شرایط کاملا مناسب دائما تخم هایی را تولید می کنند که قدرت جوجه اوری در آن ها بسیار پایین است . بنابراین اکثر ژن های دخیل در این موضوع بر روی متابولیسم مرغ و همچنین بر فیزیولوژی جنین تاثیر می گذارند و اختلالات فراوانی را در آن ها ایجاد می کنند .
آلودگی و شرایط نامناسب بهداشتی :
یکی از آلودگی هایی که به راحتی سبب فاسد و خراب شدن تخم های نطفه دار قابل جوجه کشی می شوند آلودگی های باکتریایی می باشند در واقع این ویروس ها و باکتری ها قبل از تشکیل پوسته تخم مرغ به داخل آن انتقال پیدا می کنند . شما برای پیشگیری از این موارد می توانید کارهای زیر را انجام دهید :
1- لانه های تخمگذاری را با روشی صحیح و مناسب تمیز نگه داشته باشید و با مواد مناسبی آن ها را پر کنید .
2- دفعات جمع آوری تخم مرغ ها را حداقل سه بار در روز های گرم نیز باید بیشتر باشد .
3- استفاده کردن از ظرف های تمیز برای جمع آوری تخم مرغ ها
4- تمیز کردن تخم مرغ های کثیف بلافاصله پس از تخم گذاری
5- پرهیز از عرق کردن تخم مرغ ها قبل از بسته بندی آن ها جهت نگه داری
نگهداری طولانی مدت:
از زمانی که تخم گذاری انجام می گیرد تخم مرغ ها دچار تغییرات فیزیکی می شوند در عین حال این تخم مرغ ها مورد هجوم باکتری های زیادی قرار می گیرند که میزان جوجه آوری را کاهش می دهند . اما شما می توانید با فراهم کردن شرایط نگهداری کاملا مطلوب و همچنین ذخیره منظم تخم مرغ این میزان را افزایش بدهید .
خرید انواع دستگاه های جوجه کشی با کیفیت از شرکت دام وطیور
شرکت دام و طیور با بهره گرفتن اصول و روش های استاندارد اقدام به تولید انواع دستگاه های جوجه کشی با کیفیت کرده است . این شرکت تمامی محصولات خود را با قیمتی مقرون به صرفه و باور نکردنی در فروشگاه آنلاین شرکت دام و طیور در اختیار مشتریان قرار داده است تا آن ها محصولات خود را به صورت اینترنتی خریداری کنند . همچنین جهت مشاوره و ارتباط با کارشناسان این مجموعه با شماره های زیر تماس بگیرید .
واحد مشاوره و سفارشات : 09131616534 - 03155448608
واحد پشتیبانی : 09133627304
|
فروشگاه تخصصی تجهیزات دام و طیور : بررسی ، انتخاب و خرید آنلاین تجهیزات و لوازم دام و طیور
فروشگاه اینترنتی دام و طیور فعالیت خود را در سال 1390 به صورت اینترنتی با هدف حذف واسطه های فروش تجهیزات و لوازم دام و طیور و فروش مستقیم از کارخانه با کیفیت بالا و قیمت بسیار مناسب با ضمانتنامه و گارانتی معتبر و ارسال به سراسر کشور آغاز نموده و همواره سعی خواهد نمود جدیدترین و بهترین محصولات و تجهیزات حوزه دام طیور را به صورت مستقیم عرضه نماید.
تجهیزات و لوازم مرغداری ، تجهیزات و لوزام بوقلمون ، تجهیزات و لوازم کبک ، تجهیزات و لوازم شتر مرغ ، تجهیزات و لوازم کبوتر ، تجهیزات آبخوری مرغداری ، ظروف بسته بندی تحم مرغ ، تجهیزات دانخوری مرغداری ، دستگاه مرغداری ، دستکاه جوجه کشی ، رطوبت ساز مرغداری ، سبدهای جوجه کشی ، شانه های جوجه کشی ، ظروف بسته بندی تخم طیور ، قفس بلدرچین ، قفس کبک ، پرکن طیور ، تجهیزات دامداری ، تجهیزات و لوازم گاوداری ، تجهیزات و لوازم گوسفند داری ، تجهیزات و لوازم شتر داری ، تجهیزات و لوازم پرورش آبزیان ، تجهیزات و لوازم پرورش انواع ماهی گوشتی ، تجهیزات و لوازم پرورش انواع ماهی زینتی ، تجهیزات و لوازم زنبور داری ، ماشین آلات تولید خوراک دام و طیور ، مکمل دام و طیور ، تولید نهاده های دام و طیور ، کنسانتره دام و طیور ، غذای سگ و گربه ، غذای حیوانات خانگی ، غذای خرگوش ، غذای طوطی ، غذای مرغ عشق ، غذای کبک ، غذای بلدرچین ، تجهیزات کبک ، تجهیزات بلدرچین ، تجهیزات شترمرغ ، لوازم پرورش شتر ، تجهیزات دام و طیور خاص ، دستگاه جوجه کشی ، لوازم مرغداری ، آبخوری مرغ ، آبخوری جوجه ، دانخوری مرغ ، دانخوری جوجه ، مکمل دام و طیور ، کنسانتره دام و طیور ، دستگاه جوجه کشی ارزان ، دستگاه جوجه کشی دست دوم
مجموعه فروشگاهی دام و طیور همواره سعی خواهد نمود یکی از کاملترین فروشگاه های صنعت دام و طیور را به شما عرضه نماید.
» هفت روز هفته ، ۲۴ ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم.