|
قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی | مشاوره و پشتیبانی : 09139552810 شماره حساب ها پرداخت وجه بیعانه |
اواخر زمستان و اوایل فصل بهار شروع فصل جفت یابی و جفت گیری کبک ها است؛ این اتفاق دقیقا زمانی رخ می دهد که ساعات روشنایی در روز زیاد است و سالی یکبار در حیات و زندگی کبک ها اتفاق می افتد اما امروزه بشر سیستم اولیه هر چیزی را دستکاری می کند و طبیعت پرندگان و دیگرحیوانات نیز از این قاعده مثتثنی نیستند.
امروز هر شخصی که مزرعه تولید کبک داشته می تواند با فراهم کردن شرایط زیست محیطی برای جفت گیری ، در تمام سال از این پرنده جوجه گیری کند. در این مقاله سعی داریم همه چیز را درباره جوجه کشی کبک توضیح دهیم.
قبلا در خصوص این مورد طلبی تحت عنوان جوجه کشی کبک در بخش مقالات وب سایت دام و طیور منتشر شده بود که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به بررسی آن نیز بپردازید .
در کل به دو روش می توان جوجه کشی کبک را انجام داد:
1.جوجه کشی به روش طبیعی و یا با استفاده از دایه های استیجاری
2. جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی
جوجه کشی طبیعی
در طبیعت معمولا نسبت کبک نر و کبک ماده یک به یک است.
دراواخر زمستان و اوایل بهار گله کبک ها از هم گسسته شده و هر کبک ماده با یک کبک نر جدا زندگی میکند و پس از بزرگ شدن جوجه کبک ها گروه دوباره شکل می گیرد.
همه ساله قبل از شروع فصل جفت گیری کبک ها شروع به لانه سازی می کنند به طوری که با شاخه نازک درختان در درون صخره ها یا روی زمین برای خود آشیانه می سازند و درون آن را با برگ درختان پر می کنند.
کبک ها نسبت به سایر پرندگان حساسیت بیشتری نسبت به تخم های خود دارند ؛ به این معنی اگر احساس کنند تخمشان توسط انسان لمس شده است دیگر روی آن تخم نمی خوابد و به همین دلیل است که از خود مولدین کبک در جوجه کشی کبک استفاده نمی شود و از دایه های استیجاری مثل مرغ و کبوتر برای جوجه کشی کبک استفاده می کنند ؛ اما این روش نیز مشکلات خودش را دارد.
بهترین روش با اختلاف از دیگر روش ها:
برای جوجه کشی کبک استفاده از دستگاه جوجه کشی با کیفیت و تمام اتوماتیک توصیه می شود. متخصصان گروه دام وطیور دستگاه جوجه کشی بلدرچین دماوند را به شما دوستان عزیزی که قصد راه اندازی مزرعه پرورش کبک و یا جوجه
کشی کبک را دارید پیشنهاد می دهد.
شما می توانید جهت خرید دستگاه جوجه کشی کبک به صفحه دستگاه جوجه کشی مراجعه نمائید. و لیست قیمت دستگاه جوجه کشی های مختلف را هم در همان صفحه مشاهده کنید.
جوجه کشی مصنوعی
جوجه کشی مصنوعی با دستگاه جوجه کشی
مدت زمان جوجه کشی مصنوعی 24روز است که 21 روز آن تخم ها در دستگاه ستر و پس از 3 روز به سالن هچر می روند.اما احتمال اینکه در کل از 24 روز کمی دیرتر شود هم وجود دارد و علت آن به سه مورد بستگی دارد از جمله :
از حد معمول بزرگتر بودن تخم ها
استفاده از تخم های کهنه وقدیمی تر که درانبار مانده اند
کاهش دمای ستر و هچر.
برای جلوگیری از شیوع بیماریهای عفونی و آلودگی احتمالی تخم ها در همان ساعات اولیه چیدن تخم ها در دستگاه با استفاده از گاز فرمالدئید تخم ها و دستگاه جوجه کشی را ضدعفونی و عاری ار آلودگی می کنیم.
چیدن تخم ها دردستگاه هچر
از انتقال تخم های تازه تولید و یا تخم هایی که فقط چند ساعت از تولید آنها گذشته به داخل دستگاه انکورباتور باید خودداری کرد ؛ و توصیه می شود که حداقل 18 تا 24 ساعت در جای مناسبی نگه داری شود تا مدت زمانی از تولید آنها بگذرد و بعد به داخل دستگاه انکورباتور منتقل شوند.
تنظیمات و کنترل دستگاه جوجه کشی
برای جلوگیری از شوک حرارتی به تخم ها باید قبل از چیدن آن ها در دستگاه ستر دما از 15 درجه سانتی گراد به مرور و کم کم به دمای 37 درجه سانتی گراد برسد. به این منظور تخم ها به مدت 6 تا 12 درجه سانتی گراد نگه داری می شوند.
تخم کبک به مدت 21 روز در دستگاه ستر و در دمای 5/37درجه با رطوبت 55 درصد نگه داری شده و پس از آن به سالن هچر منتقل می شود که باید زین پس دما و رطوبت دستگاه با شرایط هچ تنظیم شود یعنی دما در حدود 37 درجه سانتی گراد و رطوبت چیزی معادل 75 درصد می باشد.
قبل از اینکه دستگاه هچر مورد استفاده قرار گیرد باید نکاتی را نظیر شستشو و ضد عفونی کردن آن و تنظیم درجه ی حرارت و رطوبت و تهویه دستگاه از قبل کنترل شده باشد همچنین باید از سلامت این سیستم ها اطمینان حاصل نمود .
وجود گاز دی اکسید کربن در دستگاه هچر برای هچ موفق تخم ها الزامی است بدلیل اینکه باید به جوجه حالت خفگی را القا دهد تاجوجه ها وادار به شکستن تخم ها شوند اما بر اساس تحقیقات انجام شده و توصیه منابع طبیعی نباید میزان گاز موجود در دستگاه از 1% تا 5% بیشتر باشد.
با توجه به شرایط گله ، اندازه و وزن و همچنین طول عمر تخم ها، ممکن است برخی از جوجه ها در روز 23 انکوباسیون سر از تخم بیرون بیاورند اما به طور کلی باید تمام جوجه ها طی 24 ساعت پس از اولین هچ و در پایان روز 24 سر از تخم بیرون بیاورند.
سوال مهم و نکته اساسی در مدیریت هچ آن است که چه زمانی باید جوجه ها از دستگاه جوجه کشی خارج شوند؟
برخی منابع بهترین زمان بیرون کشیدن جوجه ها را زمانی می دانند که هنوز بدن جوجه 5%درصد خشک نشده است . بیرون کشیدن جوجه ها در این زمان باعث می شود تا جوجه هایی که در روز 23 و ساعاتی قبل از مابقی جوجه ها هچ شده اند ، آب بدن خود را در محیط بیرون از دست نداده و در اصطلاح بدن آن ها دهیدراته نشود.
عملیات پس از جوجه کشی
پس از خارج شدن جوجه ها از تخم و انتقال آن ها به سالن نگه داری و انجام عملیات متعددی روی آن ها نظیر تشخیص کیفیت و درجه بندی جوجه ها، واکسیناسیون ، تعیین جنسیت و انتقال آن ها به کارتن های حمل بار برای انتقال به سالن های پرورش انجام می شود.
از میان جوجه های سر از تخم آورده احتمال وجود 2% تا 3% جوجه ی بیمار و نامطلوب طبیعی است اما اگر از تعداد آن ها بیشتر باشد باید مورد بررسی قرار گیرد.
وزن جوجه یکی از مهم ترین عوامل تعیین کیفیت آن است و وزن جوجه کبک های تازه متولد شده بین 13 تا 14 گرم است جوجه های کوچکتر معمولا ضعیف تر بوده و تعداد تلفات آن ها زیاد است.
امیدواریم این مطلب برای شما کابران عزیز موثر واقع شود ؛ چنانچه مایل به ایجاد کسب و کار و خرید دستگاه جوجه کشی صنعتی هستید می توانید با مشاوران ما درزمینه پرورش طیور و با شماره 09133627304 ، 09139552810 تماس حاصل فرمائید.
|
فروشگاه تخصصی تجهیزات دام و طیور : بررسی ، انتخاب و خرید آنلاین تجهیزات و لوازم دام و طیور
فروشگاه اینترنتی دام و طیور فعالیت خود را در سال 1390 به صورت اینترنتی با هدف حذف واسطه های فروش تجهیزات و لوازم دام و طیور و فروش مستقیم از کارخانه با کیفیت بالا و قیمت بسیار مناسب با ضمانتنامه و گارانتی معتبر و ارسال به سراسر کشور آغاز نموده و همواره سعی خواهد نمود جدیدترین و بهترین محصولات و تجهیزات حوزه دام طیور را به صورت مستقیم عرضه نماید.
تجهیزات و لوازم مرغداری ، تجهیزات و لوزام بوقلمون ، تجهیزات و لوازم کبک ، تجهیزات و لوازم شتر مرغ ، تجهیزات و لوازم کبوتر ، تجهیزات آبخوری مرغداری ، ظروف بسته بندی تحم مرغ ، تجهیزات دانخوری مرغداری ، دستگاه مرغداری ، دستکاه جوجه کشی ، رطوبت ساز مرغداری ، سبدهای جوجه کشی ، شانه های جوجه کشی ، ظروف بسته بندی تخم طیور ، قفس بلدرچین ، قفس کبک ، پرکن طیور ، تجهیزات دامداری ، تجهیزات و لوازم گاوداری ، تجهیزات و لوازم گوسفند داری ، تجهیزات و لوازم شتر داری ، تجهیزات و لوازم پرورش آبزیان ، تجهیزات و لوازم پرورش انواع ماهی گوشتی ، تجهیزات و لوازم پرورش انواع ماهی زینتی ، تجهیزات و لوازم زنبور داری ، ماشین آلات تولید خوراک دام و طیور ، مکمل دام و طیور ، تولید نهاده های دام و طیور ، کنسانتره دام و طیور ، غذای سگ و گربه ، غذای حیوانات خانگی ، غذای خرگوش ، غذای طوطی ، غذای مرغ عشق ، غذای کبک ، غذای بلدرچین ، تجهیزات کبک ، تجهیزات بلدرچین ، تجهیزات شترمرغ ، لوازم پرورش شتر ، تجهیزات دام و طیور خاص ، دستگاه جوجه کشی ، لوازم مرغداری ، آبخوری مرغ ، آبخوری جوجه ، دانخوری مرغ ، دانخوری جوجه ، مکمل دام و طیور ، کنسانتره دام و طیور ، دستگاه جوجه کشی ارزان ، دستگاه جوجه کشی دست دوم
مجموعه فروشگاهی دام و طیور همواره سعی خواهد نمود یکی از کاملترین فروشگاه های صنعت دام و طیور را به شما عرضه نماید.
» هفت روز هفته ، ۲۴ ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم.