فروشگاه تجهیزات دام و طیور قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی مشاوره و پشتیبانی : 09139552810

سبد خرید تجهیزات دام و طیور
0 مورد

فوت و فن های پرورش بلدرچین تخم گذار در سالن

راهنمای پرورش بلدرچین تخم گذار

امروزه بحث پرورش بلدرچین با هدف تولید تخم و گوشت به سبب بازار رو به رشد این نوع پرنده و سرعت بالای دستیابی به سود و سرمایه در کوتاه مدت در زمینه کسب درآمدزایی منجر به این شده تا علاقه مندان به پرورش بلدرچین روی آورند. در این باب پرروش بلدرچین تخمگذار بیشترین توجهات را به دلیل کسب سود بالا و زود هنگام برای کارگزاران در این عرصه به همراه داشته است به گونه ایی که متقاضیان انجام و پرروش بلدرچین در این باره به دنبال فوت و فن های پرورش بلدرچین تخم گذار در سالن هستند تا بتوانند به درآمد بالا دست یابند. به همین جهت در باب افزایش آگاهی و ارتقای اطلاعات متقاضیان دراین باره دست نوشته زیر با موضوع راهنمای پرورش بلدرچین تخم گذار میها شده است تا شما را در باب فوت و فن های لازم در این زمینه آگاه سازد.

فوت و فن های پرورش بلدرچین تخم گذار در سالن
اولین موضوعی که در مورد پرورش بلدرچین گاها ذهن افراد را درگیر می نماید بحث توجیه اقتصادی پرورش بلدرچین تخم گذار است که در این باره می توان در باب پاسخ به این سوال که آیا توجیه اقتصادی در باب پرورش بلدرچین برای تولید تخم وجود دارد می توان به ادامه مطلب توجه نمود:
بلدرچین نسبت به سایر پرنده ها هم چون مرغ از مزیت هایی برخوردار است که منجر به توجیه اقتصادی در پرورش بلدرچین چه از لحاظ گوشتی گرفته چه از لحاظ تولید تخم شده است که از جمله آن می توان به سن بلوغ بلدرچین که در طول 45 روز رخ می دهد، اشاره نمود. برخلاف مرغ که در سن 6 ماهگی امکان تخم گذاری را دارد در 45 روزگی بلدرچین امکان تخم گذاری وجود دارد. همچنین در 50 روزگی می توان از بلدرچین پرروش یافته به عنوان بلدرچین گوشتی نیز کسب در آمد نمود. همچنین میزان تخم گذاری بلدرچین در هفته 4 تا 5 تخم است در صورتی که برای مرغ این تعداد 1 تا 2 تخم در هفته است که از نظر تعداد تخم نیز بلدرچین بیشتر و به صرفه تر خواهد بود.
حال که به توجیه اقتصادی در باب پرروش بلدرچین تخم گذار دست یافته اید نوبت به آن رسیده تا به بحث پرروش بلدرچین تخم گذار و پروسه تخم گذاری بلدرچین شما را آشنا نماییم.
در پروسه تخمگذاری بلدرچین بهترین زمان برای تخم گذاری بلدرچین از 45 روزگی تا 6 ماهه اول از عمر آن است که با ایجاد و فراهم آوردن محیط و مکان مناسب به تخم گذاری ترغیب می گردد. بلدرچین تا 6 ماه تخم گذاری کرده و بعد از آن وارد دوره استراحت می گردد که با زمان پرریزی به همراه است. اما مراقبت و تغذیه مناسب منجر به این می گردد تا این دوره سریع تر سپری و وارد مرحله دوم تخم گذاری شوند. اما برخی بعد از طی شش ماه اول تخم گذاری از بلدرچین به عنوان بلدرچین گوشتی استفاده می نمایند و از بلدرچین های جوان برای تخم گذاری بهره می گیرند تا هم از تولید تخم و هم از گوشت این پرنده کسب در آمد نمایند.

حال موضوع دیگری که به عنوان یک فوت و فن در پرورش بلدرچین باید به آن اهمیت داد بحث مکان و فضای مناسب برای پرورش بلدرچین تخم گذار است که باید مد نظر قرار گیرد. در باب پرورش بلدرچین می توان هر محیط جغرافیایی را از نظر آب و هوا برای این کار مناسب دانست اما ایجاد یک محیط مناسب با تجهیزات سرمایشی و گرمایشی برای ایجاد یک دمای مطلوب چه در محیط خانگی باشد چه در یک سالن برای پرورش از موضوعات مهم در این زمینه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
در باب پرورش بلدرچین تخم گذار در سالن باید استاندارد های لازم در این باره برای سالن مهیا باشد که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- قرار گیری سالن در چند کیلومتری مناطق مسکونی برای اذیت نشدن انسان ها بخاطر بوی بد. همچنین قرار گیری فاصله سالن با دیگر سالن های پرورشی دام و طیور برای جلوگیری از انتقال و سرایت بیماری ها.
- حفظ سلامت و جلوگیری از استرس بلدرچین ها با قرار دادن سالن پرروش بلدرچین تخمگذار در چند کیلومتری کارخانه ها و شهرک های صنعتی.
- قرار داشتن سالن در نزدیکی جاده های اصلی برای صرف کمترین هزینه و زمان برای تامین و تهیه مواد اولیه
- مجهز بودن به امکاناتی از قبیل برق و آب و سوخت برای ایجاد بهترین مکان برای پرورش بلدرچین تخمگذار
- دارا بودن به اتاق یا سوله ی مجزا برای نگهداری از جیره غذایی با شرایط آب و هوایی خشک و خنک برای عدم پوسیدگی مواد غذایی
- در زمینه پرروش بلدرچین تخم گذار از طریق تخم های نطفه دار نیز استفاده از دستگاه های جوجه کشی مناسب برای پرروش و مراقبت از تخم و جوجه ها نیز از الزامات به شمار می رود.
یکی از دیگر فنون پرورش بلدرچین های تخم گذار در سالن رعایت بهداشت در محل پرورش می باشد که باید به آن توجه نمود.
عدم رعایت بهداشت امکان بروز بیماری و تلفات را به همراه خواهد داشت که باید برای پرورش بلدرچین حتما به آن توجه کرد. در باب داشتن یک محیط و سالن بهداشتی انجام امرو زیر الزامی می باشد:
- شستشوی و ضد عفونی نموده قفس ها
- جمع آوری فضولات بلدرچین ها
- ضد عفونی نمودن دانخوری و آبخوری به صورت هر روزه و پر نمودن آن ها از آب و غذای تمیز
- روشن بودن سیستم تهویه به صورت شبانه روزی
- جلوگیری از ورود حشرات که می توانند به عنوان ناقل بیماری عمل کنند از طریق عایق بندی کف، دیوار و سقف سالن
- تازه سازی هوای سالن با استفاده از مه خشک یا اسپری
- استفاده از قفس های مکانیزه در زمینه سلامت پرنده ها به دلیل دور از دسترس بودن فضولات از آن ها
یکی دیگر از فنونی که باید در باب پروش بلدرچین به آن توجه نمود بحث ملزومات لازم برای پرورش بلدرچین تخم گذار است که در باب آن می توان به مجهز بودن یک سالن به موارد زیر اشاره نمود:
- قفس مکانیزه بلدرچین
- تجهیزات گرمایشی
- تجهیزات تهویه
- لامپ برای روشنایی
- ملزومات بسته بندی تخم

راهنمای پرورش بلدرچین تخم گذار
مطالب بیان شده در بالا به همراه ایجاد فراهم کردن شرایط مناسب برای تخم گذاری بلدرچین ها از مواردی است که می توانید به عنوان راهنمای پرروش بلدرچین تخم گذار از آن بهره مند گردید. برای تهیه هر یک از ملزوماتی سالن برای پرروش بلدرچین تخم گذار و حتی مشاوره گرفتن در باب موضوعات بیشتر می توانید از فروشگاه دام و طیور برای خرید و راهنمایی بهره گیرید.

نـظـرات کاربران
دیگر مطالب کاربردی
•  طرز استفاده صحیح از دستگاه جوجه کشی خانگی چیست؟
•  خرید دستگاه های جوجه کشی با راهنمایی کامل
•  فوت و فن های پرورش بلدرچین تخم گذار در سالن
•  اصول جوجه کشی و پرورش شترمرغ
•  بالا بردن راندمان مرغ تخمگذار
ضمانت پرداخت دام و طیور
نماد اعتماد الکترونیکی دام و طیور

اطلاعات تماس فروشگاه دام و طیور

آدرس کارخانه : کاشان - میدان شهیدان زارع - کیلومتر 3 جاده قمصر - کوچه میلاد - میلاد 8
واحد مشاوره و سفارشات : 09139552810
,واحد پشتیبانی فنی : 03155448608
آدرس دفتر کاشان : کاشان - میدان شهید منتظری - بلوار خلیج فارس - نبش کوچه صدف یک - شرکت پرتو دانه سیمرغ
کد پستی : 8715669397
جهت پیگیری شکایات، انتقادات و پیشنهادات : 09131616534
صاحب امتیاز : احمد اکبری نیا
خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم
دستگاه جوجه کشی ارزان